SLIK SOM DAGENE FLYR

Heihå alle dere, det er en god stund siden sist jeg blogget nå og grunnen til at jeg starter igjen er enkelt og greit fordi jeg savner det! Det å kunne blogge har jeg elsket i flere år. Og å plutselig ha hatt en så lang pause har vært veldig rart, men også litt positivt. Jeg hadde god tid til å finne ut av en del ting.

NOW I AM BACK!

Ja, hva går nå dagene til? Jo de blir brukt til mye skole arbeid, men det er ikke noe kjipt. Fordi jeg elsker skolen jeg går på, linja er helt i blinken for meg og jeg lærer så mye nyttig. 

Så nå som jeg er klar for mye mer blogging fremover sitter jeg her da med et par oppgaver og planlegger litt fremover. For å gi meg selv en liten godbit så har jeg varmet opp en kopp med te, men ikke en vanlig te fra matbutikken. Neinei, jeg har nemlig blitt helt avhengig av en te med navnet FitTe. Helt fantastisk god. Den skal også hjelpe med å holde magen din rolig og på plass. Jeg drikker en god del brus med kullsyre og da er det super godt å ta en kopp med dette på morgningen eller kvelden, fordi den roer ned magen og hjelper til med å bli kvitt oppblåst mage. Helt fantastisk! Den er drit god og hjelper meg til å holde litt kontroll nå før sommeren kommer. 

Om du har lyst til å prøve så klikk her og bestill da vel ;)

5 kommentarer

Psyisksykjente

07.04.2015 kl.21:48

Fin blogg, ta gjerne en titt innom min.

Confession of a HairStylist

07.04.2015 kl.21:51

den skal jeg prøve :)

Iselin

08.04.2015 kl.07:18

Så fint at du er tilbake :) Den teen skal jeg prøve, hørtes ut som noe bra :) Ha en fin dag!

Kaisa Elise

08.04.2015 kl.13:10

Har hørt om den !

Iselin Renée

08.04.2015 kl.14:49

Fine bilder :)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg heter Trine Haugland, er 16 år og bor i Sandefjord. Har hatt denne bloggen i noen år nå, og liker best å blogge om hverdagen min, innkjøpene, tankene mine, antrekk, videoer og produktanbefalinger. Håper du liker bloggen min, klem ♥ltrineh@sfjbb.net
gratisdesign av Tonjemt
hits