3 ting jeg elsker å gjøre

Okay, hei dere. Nå skal jeg fortelle dere mine favoritt ting å gjøre. Og det er en lang liste. Over små ting, store ting og de som bare er opplysende. Men her er favorittene mine en liten liste.

Okay, først av alt elsker jeg å fotografere. Ååå det er så utrolig gøy, på en måte å male. Men det er ikke helt som å male heller. Du må planlegge eller du kan bare ta det sånn du liker det der å da. Jeg har ofte en liten tanke over hvordan jeg vil at bildene skal se ut, men det er ikke alltid plassen, lys eller personene på bildene får planen din til å stemme. Så du må gjøre om på noe. Kanskje tilmed alt. Og det er kjempe gøy bare å kunne finne ut. Bare snu om på ting og der er det. Bilde du ville ha. Ikke akkurat det du forestilte deg, men kanskje enda bedre. Det finnes så mange muligheter. Ååå jeg bare elsker alt. Jeg går på Medier og kommunikasjon hvor jeg lærer en del om bilder, i tillegge er jeg på utplassering hos en fotograf som heter Linda Gabrielli. Jeg lærer utrolig mye. Og jeg har veldig lyst til å dele noe av det jeg har gjort med dere om der er et ønske for det J  Det er i hvert fall Nr 1 på listen over ting jeg elsker. Male med et fotoapparat.

dette er et bilde tatt av meg også manipulert av meg :)

Neste ting jeg vil snakke om er skriving. Det gir meg enda mer glede å skrive en å lese. Fordi det er jeg som bestemmer hva som skjer, hvem det handler og hvor det skal skje noe. Jeg føler meg nesten som en nerd i blant. Sitter inne å skriver historier bare for gøy. Når folk flest er ute å koser seg vekk fra skole arbeid når skolen er over. Men jeg gjør vel det for gøy i blant jeg da og jeg elsker det. Det er kjempe gøy og spennende. Så lenge du skriver noe spennende så klart. Jeg kan sitte å skrive alene, mens jeg ser på noe på tv eller når jeg er hos kjæresten og han gjør noe annet som for eks å game. Så jeg kan gjøre dette overalt. Jeg er en følsom jente så det kommer end mye på papiret for å si det sånn og jeg kan skrive om alt. Alt mulig som faller meg inn. Norsk timen er allikevel ikke alltid like spennende. Fordi det er ofte en retning å skrive på, på disse oppgavene. Et tema og en måte å gjøre det på. Derfor liker jeg å skrive for meg selv. Velger alt alene.

 

Tredje tingene jeg ville fortelle dere om går under flere ting. På en måte. Det handler om Sminke, trender, klær og jobben min. jeg elsker å følge med på trender, stiler og alt med klær og sminke. Det er så gøy. Jobben min for øyeblikket er også å være en vippe artist. Jeg legger nemlig Vippe-Extensions hos TH Lashes. Om du lurer på noe om oss ta gjerne en titt innom facebook siden vår. Så jeg kan jobbe med noe jeg virkelig liker. Åå det er så deilig.

klikk her for å komme til Faceboksiden TH Lashes.

Dette er bare noen av tingene jeg elsker å gjøre. Så klart elsker jeg å være med kjæresten min og alt det der. Men det er for opplysende. Så dere trenger ikke egentlig å vite om det :)

 

Er det noe du bare elsker å gjøre? 

4 kommentarer

Mia

26.02.2016 kl.01:59

Åå så utrolig fint bilde`!

kan vi få se flere av de du har tatt?

Trine Haugland

26.02.2016 kl.02:00

Mia: tusen takk, ja så klart kan legge ut lit videre :)

Camilla Cecilia

26.02.2016 kl.03:34

Så utrolig vakkert bilde <3 !!

Trine Haugland

26.02.2016 kl.14:56

Camilla Cecilia: tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei! Jeg heter Trine Haugland, er 16 år og bor i Sandefjord. Har hatt denne bloggen i noen år nå, og liker best å blogge om hverdagen min, innkjøpene, tankene mine, antrekk, videoer og produktanbefalinger. Håper du liker bloggen min, klem ♥ltrineh@sfjbb.net
gratisdesign av Tonjemt
hits