Trinehaugland -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Tid til overs

Hei igjen, Nå har jeg bestemt meg for å ha litt egen tid siden kjæresten gamer. Så jeg er klar med netflix'en, pcen er full av blogger og nyheter å lese og cromecasten er i full gang med å spille av En episode med H.C. Andersens eventyr. Noe jeg elsket når jeg var mindre. Ja jeg er kanskje litt barnslig som ser på dette nå. Men jeg bare elsker gamle minner og dette bringer frem mye av barndommen. Finner meg selv i å se de game klassikerne i blant. Animasjonen har endret seg veldig til det bedre siden jeg var liten. Haha. Men det er alltid like gøy å se game ting med nye øyne.

Jeg har også tenkte å ta på en ansiktsmaske bare for gøy. Vi jenter er som oftest glad i slikt. Tenkte å skremme kjæresten litt i samme slengen. I dag bruker jeg anatomicals apricot face scrub som er den orangse på bildet. Disse fikk jeg kjøpt på hm. og jeg bare elsker dem alle. 

men det er en som ikke klarer å la mamma være i fre.
Hahaha, hva har dere gjort i dag?

 • 3 ting jeg elsker å gjøre

  Okay, hei dere. Nå skal jeg fortelle dere mine favoritt ting å gjøre. Og det er en lang liste. Over små ting, store ting og de som bare er opplysende. Men her er favorittene mine en liten liste.

  Okay, først av alt elsker jeg å fotografere. Ååå det er så utrolig gøy, på en måte å male. Men det er ikke helt som å male heller. Du må planlegge eller du kan bare ta det sånn du liker det der å da. Jeg har ofte en liten tanke over hvordan jeg vil at bildene skal se ut, men det er ikke alltid plassen, lys eller personene på bildene får planen din til å stemme. Så du må gjøre om på noe. Kanskje tilmed alt. Og det er kjempe gøy bare å kunne finne ut. Bare snu om på ting og der er det. Bilde du ville ha. Ikke akkurat det du forestilte deg, men kanskje enda bedre. Det finnes så mange muligheter. Ååå jeg bare elsker alt. Jeg går på Medier og kommunikasjon hvor jeg lærer en del om bilder, i tillegge er jeg på utplassering hos en fotograf som heter Linda Gabrielli. Jeg lærer utrolig mye. Og jeg har veldig lyst til å dele noe av det jeg har gjort med dere om der er et ønske for det J  Det er i hvert fall Nr 1 på listen over ting jeg elsker. Male med et fotoapparat.

  dette er et bilde tatt av meg også manipulert av meg :)

  Neste ting jeg vil snakke om er skriving. Det gir meg enda mer glede å skrive en å lese. Fordi det er jeg som bestemmer hva som skjer, hvem det handler og hvor det skal skje noe. Jeg føler meg nesten som en nerd i blant. Sitter inne å skriver historier bare for gøy. Når folk flest er ute å koser seg vekk fra skole arbeid når skolen er over. Men jeg gjør vel det for gøy i blant jeg da og jeg elsker det. Det er kjempe gøy og spennende. Så lenge du skriver noe spennende så klart. Jeg kan sitte å skrive alene, mens jeg ser på noe på tv eller når jeg er hos kjæresten og han gjør noe annet som for eks å game. Så jeg kan gjøre dette overalt. Jeg er en følsom jente så det kommer end mye på papiret for å si det sånn og jeg kan skrive om alt. Alt mulig som faller meg inn. Norsk timen er allikevel ikke alltid like spennende. Fordi det er ofte en retning å skrive på, på disse oppgavene. Et tema og en måte å gjøre det på. Derfor liker jeg å skrive for meg selv. Velger alt alene.

   

  Tredje tingene jeg ville fortelle dere om går under flere ting. På en måte. Det handler om Sminke, trender, klær og jobben min. jeg elsker å følge med på trender, stiler og alt med klær og sminke. Det er så gøy. Jobben min for øyeblikket er også å være en vippe artist. Jeg legger nemlig Vippe-Extensions hos TH Lashes. Om du lurer på noe om oss ta gjerne en titt innom facebook siden vår. Så jeg kan jobbe med noe jeg virkelig liker. Åå det er så deilig.

  klikk her for å komme til Faceboksiden TH Lashes.

  Dette er bare noen av tingene jeg elsker å gjøre. Så klart elsker jeg å være med kjæresten min og alt det der. Men det er for opplysende. Så dere trenger ikke egentlig å vite om det :)

   

  Er det noe du bare elsker å gjøre? 

 • Mørket

  Depresjon, den følger etter deg. Den gnager på hver minste ting, godt eller vondt. I starten prøver du å ignorerer den, sier til deg selv at dette bare er en dårlig dag. Som alle andre dårlige dager. Du sitter fast i den samme dårlige dagen om igjen og om igjen. Den har et grep over deg. Men du prøver å leve som du gjorde før. Den sosiale masken du trer på deg for at andre ikke skal merke noe. For du vil at de skal se at det ikke er noe galt med deg, men egentlig vil du ikke selv innse at det er noe som feiler deg. Du vil være normal, slik alle andre er. Men problemet forsvinner ikke. Den ligger over deg som en mørk sky og hjemsøker deg. Den er med på alle valgene du tar og velger også noen ganger for deg. Du er ikke lenger den du var, du er en skuespiller som later som hun er deg. Du skyver vekk folkene rundt deg. Spesielt de som er glad i deg, de som bare vil hjelpe og de som elsker deg. Og det du pleide å like eller glede deg over, det er nå ikke verdt noe. Det er bare vondt det å. tilmed de enkleste oppgavene blir vanskelige. Skole, jobb. Bare oppvask krever for mye fra deg. Du starter å miste motivasjon til å gjøre noe, fullføre noe. Det er ingen ting som gjør deg glad lengre. Hvorfor skal du fortsette da? Alt dette får deg til å føle deg enda verre. Og du er nå fanget i en ond sikkel. Du svømmer i et endeløst hav. Forfulgt av mørket. Alt går sakte. Dagene er lang, og du lurer på hvorfor du sto opp? Hvorfor trodde du denne dagen var annerledes? Hvorfor forsøkte du? Alt er bare tungt, det er tungt å bære på og du føler du aldri kan bli glad igjen. Du fortsetter å holde deg inne i ditt eget lille hull av mørket. Ingen kommer innpå deg og du fortsetter å ødelegge forholdet du har til en som er glad i deg, elsker deg. Men det klarer ikke du se. Det er en del av deg som vil gjøre det rette og jobbe for det. Men før du kommer så langt har du innsett at det ikke vil hjelpe. Det er ingen løsning. Du kan sitte på avstand å se at vennene dine stor koser seg. Du blir misunnelig egentlig. Hvorfor kan ikke du å det. Du skylder på de å, når det er du som sliter. Du vil ikke ødelegge noe mer, så du velger å stenge deg enda mer inne. Det er bare deg og din mørke sky. Det blir vanskeligere. Det er ingen ting som holder deg på jorden. Det er bare en ting som trekker deg ned. Mørket er det eneste du har og den gjør alt verre. Du føler deg ubrukelig, ikke verdt noe. Du ligger der bare og syns synd på deg selv. Når du ikke forstår hvorfor du ikke kan være glad som alle andre. Det er nå du forstår at du ikke vil fortsette sånn som dette. Og det er to ting som kan skje. Du kan innse at du har et problem og velger å finne hjelp. Eller du forsøker å ta ditt eget liv.


  bilde er av meg, tatt med selvutløser.
   

  Dette er en tekst jeg skrev til en skole oppgave. Ikke ta meg feil, jeg har problemer jeg må fikse som alle andre. Men jeg har ikke depresjon. Jeg har derimot vært ganske nære ifølge fastlegen min. en mørk periode med problemer hjemme, skolen ble mindre viktig og jeg mistet all motivasjon. Men så heldig som jeg er har jeg en super god kjæreste som får meg på rett spor igjen. Alle har vel hatt en litt mørk eller litt for stor mørk periode i livet sitt. Jeg har hatt de vanlige, vil jeg vel si. Mean Girls på skolen og dårlig selvtillit. Men når du blir eldre kan du se tilbake på det som var store problemer da ikke er på langt nær så store som de ville vært i dag. Sånn er det i hvert fall for meg.

  Jeg har ikke blogget på en god stund og der må jeg si unnskyld til meg selv. Jeg husker jeg elsket å blogge. Fortelle om dagen min. kanskje gi noen tips her og der. Åå det var så gøy og jeg savner det. På bloggen kunne jeg virkelig få noe ut av dagen. Det fikk meg opp av sengen og fikk dagen til å bli mye mer spenneden fordi jeg fant meg selv i en situasjon der jeg gjorde noe jeg likte som jeg mest sannsynlig ikke hadde gjort om jeg ikke skulle skrive og dele om det senere. Det er rart med det egentlig. Men jeg er vanligvis utrolig lat. Vil ikke stå opp og orker ikke gjøre så mye ut av dagen. Men når jeg blogget sto jeg opp tidlig bare for å få mest mulig gjort. I dag hadde jeg en slik følelse om at dette var en god dag å få ting gjort på. Det midte meg på tiden hvor jeg blogget. Så her er jeg da. Jeg bor/ vet ikke helt (haha) hos kjæresten min og faren hans for tiden. Sto opp veldig sendt som vanlig, gikk turen med den lille søte hunden til typen og etter det hjulpet til med et byggeprosjekt. Tatt oppvasken, laget mat til den travle typen, vasket, tørket, hengt opp og brettet en del klær. Og nå har jeg fått dusjet. Så hvorfor ikke sette seg ned å skrive litt? Jo så klart. Jeg er i hvert fall oppe på beina igjen. Så jeg håper at det fortsatt er noen der ute som syns det er like gøy å lese det jeg skrier som jeg syns det er gøy å skrive det :)

  skriv gjerne ned din mening om teksten, noe du liker med den eller er det noe du kunne tenke deg jeg endret på?

 • Egen tid

  Heihei, Jeg merker det er vanskelig nå å huske å blogge. Siden det allerede har gått noen dager uten oppdatering. Men jeg er på god vei nå til å innstille meg tilbake til gamle vaner.

   

  I det siste har jeg alltid hatt noe å gjøre. Jeg drar alltid ut med venner eller må jobbe. Det er egentlig veldig deilig å være aktiv, men også utrolig deilig å slappe av litt hjemme også.  Så jeg har funnet noen ting jeg liker å gjøre sånn innimellom når jeg har tid. Det er viktig å ta litt tid til seg selv og ikke bare se på tv heller (syns jeg da).  Så da tar jeg meg tid til å rense huden, ta et ekstra langt bad og kanskje spise noe veldig sundt eller veldig usunt. Der har vi meg :)
 • SLIK SOM DAGENE FLYR

  Heihå alle dere, det er en god stund siden sist jeg blogget nå og grunnen til at jeg starter igjen er enkelt og greit fordi jeg savner det! Det å kunne blogge har jeg elsket i flere år. Og å plutselig ha hatt en så lang pause har vært veldig rart, men også litt positivt. Jeg hadde god tid til å finne ut av en del ting.

  NOW I AM BACK!

  Ja, hva går nå dagene til? Jo de blir brukt til mye skole arbeid, men det er ikke noe kjipt. Fordi jeg elsker skolen jeg går på, linja er helt i blinken for meg og jeg lærer så mye nyttig.   

  Så nå som jeg er klar for mye mer blogging fremover sitter jeg her da med et par oppgaver og planlegger litt fremover. For å gi meg selv en liten godbit så har jeg varmet opp en kopp med te, men ikke en vanlig te fra matbutikken. Neinei, jeg har nemlig blitt helt avhengig av en te med navnet FitTe. Helt fantastisk god. Den skal også hjelpe med å holde magen din rolig og på plass. Jeg drikker en god del brus med kullsyre og da er det super godt å ta en kopp med dette på morgningen eller kvelden, fordi den roer ned magen og hjelper til med å bli kvitt oppblåst mage. Helt fantastisk! Den er drit god og hjelper meg til å holde litt kontroll nå før sommeren kommer. 

  Om du har lyst til å prøve så klikk her og bestill da vel ;)

 • Trine Haugland

  Hei! Jeg heter Trine Haugland, er 16 år og bor i Sandefjord. Har hatt denne bloggen i noen år nå, og liker best å blogge om hverdagen min, innkjøpene, tankene mine, antrekk, videoer og produktanbefalinger. Håper du liker bloggen min, klem

  Kategorier
  hits